Корзина покупателя

Пока пусто... Самое время что-то купить!

alt

Запрошуємо Всіх відвідати стенд АТЕМ на виставці «InterBuildExpo 2015»,

яка проходитиме в місті Києві з 25 по 28 березня 2015 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (метро «Нивки», вул. Салютна 2-Б).

На виставці, Ви зможете:

  • першими побачити нову колекцію АТЕМ 2015 року «Ілюзія»;

  • прийняти участь у презентаціях та майстер-класах від провідних співробітників Групи АТЕМ (дизайнерів, технологів, фахівців з якості, маркетингу та продажу);

  • дізнатися новини і зорієнтуватися в тенденціях ринку керамічної плитки;

  • приємно провести час у колі колег і партнерів;

  • отримати каталоги продукції, подарунки та сувеніри від АТЕМ.

Очікуємо Вас на стенді АТЕМ (стенд G-241, Hall №3 «Кераміка та сантехніка»).

Будемо раді зустрічі з Вами.

 

Група АТЕМ

«InterBuildExpo» це головна будівельна виставка в Україні.

Найпрестижніша та авторитетна будівельна виставка України відома з 1994 року – спочатку як «Будівництво та Архітектура», пізніше як «ІнтерБудЕкспо», з 2014 року – «InterBuildExpo».

Традиційно на виставці представлені всі галузі будівельного комплексу, провідні вітчизняні виробники будівельних матеріалів, відомі міжнародні компанії та бренди.

Тематичний розділ виставки «Кераміка та сантехніка» традиційно є головним майданчиком в Україні, на якому провідні вітчизняні та міжнародні виробники керамічної плитки, представляють свій продукт (свої досягнення, інновації, прем'єри).

Починаючи з 2005 року АТЕМ щорічно бере участь у цьому грандіозному будівельному форумі, представляючи на суд покупців свої нові роботи.

Експозиція АТЕМ на виставці завжди відповідає європейським стандартам, задає тенденції в керамічній галузі, збирає професіоналів та експертів керамічного ринку, відкриває нові перспективи, породжує ділові контакти і партнерські відносини.

Напевно, всі відвідувачі попередніх виставок запам’ятали колекції АТЕМ:

  • 2010р. – «Зірка Африки»;

  • 2011р. – «Магія розкоші»;

  • 2012р. – «Магія Кольору»;

  • 2013р. – «Магія Стилю»;

  • 2014р. – «Магія Смаку».

2014 рік Група АТЕМ провела під гаслом додаткового розширення технологічних можливостей – введено в експлуатацію обладнання з виробництва керамограніту за технологією подвійної засипки, обладнання для полірування керамограніту надвеликих розмірів (1200х600), обладнання з цифрового нанесення дизайнів, нова більш потужна лінія з виробництва декорації, обладнання для виробництва мозаїки.

 

Нові сучасні технологічні можливості у сукупності з невичерпною енергією та креативом команди АТЕМ втілилися в нову колекцію АТЕМ 2015 - «Ілюзія».

На створення нової колекції «Ілюзія», наших дизайнерів надихнула історія «Шанель № 5», авангардна естетика якої полягала у відмові від імітації, а антиприродний аромат робив необов'язковим його впізнаваність.

Як і у випадку «Шанель №5», наша «Ілюзія» складається, здавалося б, із стандартних мотивів, але відмова від імітації і застосування незвичайних форми, рельєфу і кольору знімає зобов’язання впізнаваності.

В основі колекції – модна гамма світло-сірих кольорів, яка представляє перлини, срібло, туман, венеціанський мармур, а також різні відтінки бежевого з різноманітними структурами і, звичайно, яскраві акценти – бірюзовий, фіолетовий, червоний, жовтий, рожевий, які додадуть інтер'єру легкість, витонченість, елегантність і сучасність.

Свою нову колекцію АТЕМ презентує на виставках INTERBUILDEXPO 2015 (Україна, Київ), BATIMAT 2015 (РФ, Москва), COVERINGS 2015 (США, Орландо).

 

Зустрічайте «Ілюзію» від АТЕМ на виставці «InterBuildExpo 2015»

 

 

Добавить комментарий


Защитный код Обновить

Наверх