Корзина покупателя

Пока пусто... Самое время что-то купить!

altЗапрошуємо Всiх відвідати стенд АТЕМ на виставці «InterBuildExpo 2016», яка проходитиме в місті Києві з 23 по 26 березня 2016 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (метро «Нивки», вул. Салютна 2-Б).

На виставці, Ви зможете:

  •     побачити нову колекцію АТЕМ 2016 року «Гармонія»;
  •     поспілкуватися зі співробітниками Групи АТЕМ (дизайнерами, технологами, фахівцями з якості, маркетингу та продажу);
  •     дізнатися новини і зорієнтуватися в тенденціях ринку керамічної плитки;
  •     приємно провести час у колі колег і партнерів;
  •     отримати каталоги продукції, подарунки та сувеніри від АТЕМ.


Очікуємо Вас на стенді АТЕМ (стенд G-241, Hall №3 «Ceramics. Interior&Design. Doors.»).

Будемо раді зустрічі з Вами.

Група АТЕМ
«InterBuildExpo» – це головна будівельна виставка в Україні.

Найпрестижніша та авторитетна будівельна виставка України відома з 1994 року – спочатку як «Будівництво та Архітектура», пізніше як «ІнтерБудЕкспо», з 2014 року – «InterBuildExpo».
Традиційно на виставці представлені всі галузі будівельного комплексу, провідні вітчизняні виробники будівельних матеріалів, відомі міжнародні компанії та бренди.

Починаючи з 2005 року АТЕМ щорічно бере участь у цьому грандіозному будівельному форумі, представляючи на суд покупців свої нові роботи.
Експозиція АТЕМ на виставці завжди відповідає європейським стандартам, задає тенденції в керамічній галузі, збирає професіоналів та експертів керамічного ринку, відкриває нові перспективи, породжує ділові контакти і партнерські відносини.

Відвідувачі попередніх виставок пам’ятають колекції АТЕМ:

    2010р. – «Зірка Африки»;
    2011р. – «Магія розкоші»;
    2012р. – «Магія Кольору»;
    2013р. – «Магія Стилю»;
    2014р. – «Магія Смаку».
    2015р. – «Ілюзія».

2014-2015 роки Група АТЕМ провела під гаслом додаткового розширення технологічних можливостей – введено в експлуатацію обладнання з виробництва керамограніту за технологією подвійної засипки, обладнання для полірування керамограніту надвеликих розмірів (1200х600), обладнання з цифрового нанесення дизайнів, нова більш потужна лінія з виробництва декорації, обладнання для виробництва мозаїки.

Нові сучасні технологічні можливості у сукупності з невичерпною енергією та креативом команди АТЕМ втілилися в нову колекцію АТЕМ 2016 - «Гармонія».

На створення нової колекції «Гармонія», дизайнерів АТЕМ надихнула Доріт Левенштейн, дивно яскрава і неординарна художниця і скульптор з Ізраїлю.
Творчість Доріт – це Всесвіт Скульптури і Живопису, які, змагаючись, зливаються у вишуканому захваті форми, обсягу і кольору.
Безперервні лінії і еластичні форми скульптур – віртуозний натяк на сутність буття: людей, тварин, рослин і слова, а ритмічні малюнки в яскравих кольорах, повторюючись, зливаються в улюблені мелодії чуттєвих і хвилюючих дитячих пригод, перетворюючи навколишній світ в безперервну субстанцію щастя і радості.

Свою нову колекцію АТЕМ презентує на виставках INTERBUILDEXPO 2016 (Україна, Київ), BATIMAT 2016 (РФ, Москва), COVERINGS 2016 (США, Чікаго).

Зустрічайте «Гармонію» від АТЕМ на виставці «InterBuildExpo 2016»

 

Добавить комментарий


Защитный код Обновить

Наверх